Fraude
designline-sosecure.svg

Financial Crime consultancy is gericht op het herkennen en voorkomen van financiële fraude.

Bij financiële recherche wordt gekeken naar indicatoren die gekoppeld kunnen worden aan criminele geldstromen voor bijvoorbeeld witwassen en terrorismefinanciering. 

Bekijk onze opleidingen

Consultancy

De grootste uitdaging bij financiële criminaliteit is dat u uit een bijzonder grote brij aan data en documenten patronen moet zien te herkennen. SoSecure heeft hier jarenlange ervaring mee en hanteert unieke analysetechnieken uit de wereld van inlichtingen- en veiligheidsdiensten om fraude te detecteren. Ook het soort fraude waar u niet direct aan denkt en u ook geen kennis over heeft, de zogenaamde unkown unkowns.

De consultancy van SoSecure wordt vaak ingezet in adviseringstrajecten ten behoeve van complexe constructies. Wij maken vanuit deze complexiteit een heldere analyse op maat voor uw organisatie. Deze voeren we in overleg met u uit, waarna u de analyse in de toekomst ook zelf kunt herhalen. De uitkomst is een heldere rapportage die als basis dient voor een gefundeerd advies aan het management. 

Het doel

Het initiële doel van Financial Crime consultancy is het signaleren van fraude. Daarna gaat het doel over naar het proactief voorkomen ervan. 

Voor wie

Financial Crime consultancy is met name interessant voor organisaties met grote geldstromen. Denk aan banken, verzekeraars, pensioenfondsen, overheid, Belastingdienst en FIOD. 

Looptijd

Afhankelijk van uw organisatie, uw hulpvraag en de bevindingen kan Finance consultancy een doorlooptijd hebben van een maand tot een jaar.

  • Footer-logo2-SoSecure.png Footer-logo2-SoSecure.png Footer-logo5-SoSecure.png Footer-logo4-SoSecure.png

  • Footer-logo3-SoSecure.pngMenzis - Slideshow Nyenrode - Slideshow Rijksmuseum - Slideshow

  • ABN Amro - SlideshowPhilips - SlideshowCurio - SlideshowAmsterdam - Slideshow

Scroll naar boven