Maak kennis met ons team
designline-sosecure.svg

SoSecure bestaat uit een jong en dynamisch team met een multidisciplinaire achtergrond, die hun sporen zowel in de praktijk als in de wetenschap hebben verdiend.

Door praktijk en wetenschap te combineren, zijn wij in staat consultancy op maat te leveren en zijn onze opleidingen direct toepasbaar in het werkveld.

"Dhr. L. (Leen) van der Plas is in 1980 gestart bij de Rijkspolitie en heeft gestudeerd op de Politieacademie. Vervolgens ging Leen al snel naar de recherche op Schiphol en is daar medio 1988 in contact gekomen met Predictive Profiling. Dat heeft hem niet meer losgelaten."

 - L. van der Plas

"Dhr. W. (Willem) Leeuwenkamp MSc is sinds 2015 docent en consultant bij SoSecure International. Willem heeft zijn Master of Science in Crisis and Security Management behaald aan de universiteit Leiden en daarvoor politicologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), met een specialisatie in Intelligence Studies."

 - W. Leeuwenkamp

"Dhr. M. (Mick) Berendregt MSc is consultant bij SoSecure International. Hij studeerde Politicologie en Inlichtingenstudies aan de Universiteit van Amsterdam. In 2020 heeft hij zijn master Crisis- and Security Management aan de Universiteit Leiden afgerond."

 - M. Berendregt

"Mevr. M.H.S. (Marit) Rutten is security en intelligence consultant en docent bij SoSecure International. Zij studeerde HBO Security Management aan de Hogeschool Saxion, pre- master Bestuurskunde en de master International Crimes, Conflicts and Criminology aan de Vrije Universiteit Amsterdam."

 - M.H.S. Rutten

Ons team
designline-sosecure.svg

Klik op één van onze teamleden om zijn/haar verhaal te zien.

Leen van der Plas - Het Team

L. van der Plas

Directeur

Willem Leeuwenkamp - Het Team

W. Leeuwenkamp

Docent en consultant

Marit Rutten - Het Team

M.H.S. Rutten

Docent en consultant

Afbeelding volgt nog

M. Kroes

Opleidingsassistent

Heeft u vragen over een van onze opleidingen, onze consultancy producten of bent u geïnteresseerd in een In Company traject?
Wij staan u graag te woord. Bel 030 – 410 03 01 of maak gebruik van het contactformulier.

Bekijk onze opleidingen

Scroll naar boven