OPLEIDINGEN
designline-sosecure

SoSecure werkt op het snijvlak van intelligence en security. Wij bieden een complete portfolio van opleidingen & trainingen voor organisaties in de publieke en private sector. Het gaat dan vaak om organisaties die in complexe en dynamische omgevingen opereren en die willen anticiperen op kansen en dreigingen.

SoSecure is leverancier van verschillende trainingsoplossingen voor overheden en bedrijven. Wij bieden onder meer een uitgebreide portfolio van cursussen voor intelligence analisten die hun onderzoekende, analytische en communicatieve vaardigheden willen verbeteren. Onze aanpak is gebaseerd op onze ruime praktijkervaring als intelligence en security professionals.

SoSecure heeft de experts in huis of aan zich verbonden die over de juiste kennis en ervaring beschikken om op specifieke veiligheidsthema’s te kunnen doceren. Zij zijn afkomstig uit de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, politie- en opsporingsdiensten, de academische wereld en het bedrijfsleven.

Wij ontwikkelen onze kennis vanuit de toegepaste inlichtingenkunde (Applied Intelligence) en op basis van gevalideerde praktijkervaringen. Wij helpen onze opdrachtgevers in de publieke en private sector om met de juiste informatie en praktisch toepasbare kennis beslissingen te nemen over hun veiligheidsproblemen en zich beter te positioneren voor de hedendaagse en toekomstige uitdagingen van de organisatie.

Door onze kennis te staven met wetenschappelijk onderzoek en onze bevindingen te toetsen en te evalueren vanuit de praktijk, zorgen we voor een continue cyclus van innovatie in ons vakgebied. Wij luisteren zorgvuldig naar onze opdrachtgevers en vragen door, maar bovenal doen wij het samen met onze partners, want wij geloven in een gedeelde veiligheid.

SoSecure stelt zich daarbij ten doel om, waar mogelijk, de afstand tussen wetenschap en beroepspraktijk te verkleinen. Dit bereiken wij door het aanbieden van onderwijs & training opdat uw organisatie zelf deze kennis kan toepassen in de praktijk.

SoSecure is hét kenniscentrum in Nederland op het gebied van Security Intelligence. Security Intelligence is de informatie die relevant is voor het beschermen van een organisatie tegen externe én interne dreigingen, maar ook de processen, het beleid en de instrumenten om die informatie te verzamelen, te verwerken en te verspreiden. Het betreft toepasbare informatie die uw organisatie ondersteunt bij het nemen van beslissingen en daarmee een strategisch voordeel geeft. Om in complexe en dynamische situaties de juiste beslissingen te kunnen nemen is tijdige, relevante en correcte informatie nodig.

Wij bieden opleidingen & trainingen gericht op het ontwikkelen van de medewerkers in uw organisatie en onze programmamanagers en onderwijskundigen helpen u bij het opzetten en implementeren van uw proactieve beveiliging en veiligheidsbeleid. Niet ons product, maar uw medewerkers hebben bij SoSecure prioriteit. Wij vermijden een standaardaanpak en bieden altijd opleidingen & trainingen op maat, passend bij uw situatie en organisatiecultuur. Wij gaan dan ook als eerste op zoek naar uw exacte onderwijsvraag en behoefte. Daar besteden wij veel aandacht aan. Want hoe beter wij weten wat u nodig heeft, nu en in de toekomst, hoe beter wij onze opleidingen & trainingen daarop kunnen afstemmen.

Ontdek onze opleidingen
designline-sosecure.svg

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Telefoon-footer-icoon-SoSecure.svgBel ons 030 – 410 03 01E-mail-footer-icoon-SoSecure.svginfo@sosecure.nlLocatie-footer-icoon-SoSecure.svgRijnzathe 8, 3454 PV Utrecht
Scroll naar boven