Consultancy
designline-sosecure.svg

SoSecure werkt op het snijvlak van intelligence en security. Wij bieden een complete portfolio van consultancydiensten en management- en organisatieadvies voor organisaties in de publieke en private sector. Het gaat dan vaak om organisaties die in complexe en dynamische omgevingen opereren en die willen anticiperen op kansen en dreigingen. 

SoSecure is leverancier van verschillende securityoplossingen en -diensten voor overheden en bedrijven. Onze Executive Masterclasses zijn bijvoorbeeld gericht op degenen die belast zijn met het managen van informatiegestuurde organisaties. Onze aanpak is gebaseerd op onze ruime praktijkervaring als intelligence en security professionals.

SoSecure heeft de experts in huis of aan zich verbonden die over de juiste kennis en ervaring beschikken om op specifieke veiligheidsthema’s te kunnen adviseren en acteren. Zij zijn afkomstig uit de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, politie- en opsporingsdiensten, de academische wereld en het bedrijfsleven.

Wij ontwikkelen onze kennis vanuit de toegepaste inlichtingenkunde (Applied Intelligence) en op basis van gevalideerde praktijkervaringen. Wij helpen onze opdrachtgevers in de publieke en private sector om met de juiste informatie en praktisch toepasbare kennis beslissingen te nemen over hun veiligheidsproblemen en zich beter te positioneren voor de hedendaagse en toekomstige uitdagingen van de organisatie.

Door onze kennis te staven met wetenschappelijk onderzoek en onze bevindingen te toetsen en te evalueren vanuit de praktijk, zorgen we voor een continue cyclus van innovatie in ons vakgebied. Wij luisteren zorgvuldig naar onze opdrachtgevers en vragen door, maar bovenal doen wij het samen met onze partners, want wij geloven in een gedeelde veiligheid.

SoSecure stelt zich daarbij ten doel om, waar mogelijk, de afstand tussen wetenschap en beroepspraktijk te verkleinen. Dit bereiken wij door kennisvalorisatie toe te passen van wetenschappelijk onderbouwde methoden & technieken in de praktijk.

SoSecure is hét kenniscentrum in Nederland op het gebied van Security Intelligence. Security Intelligence is de informatie die relevant is voor het beschermen van een organisatie tegen externe én interne dreigingen, maar ook de processen, het beleid en de instrumenten om die informatie te verzamelen, te verwerken en te verspreiden. Het betreft toepasbare informatie die uw organisatie ondersteunt bij het nemen van beslissingen en daarmee een strategisch voordeel geeft. Om in complexe en dynamische situaties de juiste beslissingen te kunnen nemen is tijdige, relevante en correcte informatie nodig.

Wij bieden consultancy gericht op het identificeren en veiligstellen van de primaire belangen van uw organisatie en onze consultants helpen u bij het ontwikkelen en optimaliseren van uw proactieve beveiliging en veiligheidsbeleid. Niet ons product, maar uw bedrijfsprocessen en waardevolle assets hebben bij SoSecure prioriteit. Wij vermijden een standaardaanpak en bieden altijd consultancy op maat, passend bij uw situatie en organisatiecultuur. Wij gaan dan ook als eerste op zoek naar uw exacte hulpvraag en behoefte. Daar besteden wij veel aandacht aan. Want hoe beter wij weten wat u nodig heeft, nu en in de toekomst, hoe beter wij onze consultancy daarop kunnen afstemmen.

  • Footer-logo2-SoSecure.png Footer-logo2-SoSecure.png Footer-logo5-SoSecure.png Footer-logo4-SoSecure.png

  • Footer-logo3-SoSecure.pngMenzis - Slideshow Nyenrode - Slideshow Rijksmuseum - Slideshow

  • ABN Amro - SlideshowPhilips - SlideshowCurio - SlideshowAmsterdam - Slideshow

Maatwerk

Niet ons product, maar uw bedrijfsprocessen en waardevolle assets hebben bij SoSecure consultancy prioriteit. Wij vermijden een standaardaanpak en bieden altijd consultancy op maat, passend bij uw situatie en organisatiecultuur. We gaan dan ook als eerste op zoek naar uw exacte hulpvraag en behoefte. Daar besteden we veel aandacht aan. Want hoe beter we weten wat u nodig heeft, nu en in de toekomst, hoe beter we onze consultancy daarop kunnen afstemmen.

Neem contact op

Training on the job

Onze consultancy stopt niet bij het uitvoeren van analyses, het schrijven van rapporten en het geven van advies. Ook het trainen van uw personeel is een belangrijke factor. We zeggen niet voor niets: ‘Every (wo)man is a sensor’. Naast uw systemen zijn uw medewerkers de belangrijkste actoren in het vroegtijdig signaleren van potentieel gevaar. Hen geven we de kennis, vaardigheden en middelen mee om hun werk goed te kunnen uitvoeren.

Whitepaper & Factsheets aanvragen

Consultancy
designline-sosecure.svg

CONSULTANCY

 

Predictive Profiling (Consultancy) - Home

Predictive Profiling

Voorkom incidenten in uw organisatie. Implementeer de proactieve beveiligingscyclus, analyseer uw dreiging landschap, stel Standaard Operationele Procedures op en implementeer de methodiek middels exclusieve coaching-on-the-job. Lees meer

CONSULTANCY

 

Red Teaming (Consultancy) - Home

Red Teaming

Analyseer de dreiging vanuit het oogpunt uw tegenstander, toon kwetsbaarheden aan, test realistische dreigingsscenario's en verbeter uw (security)beleid. Lees meer

CONSULTANCY

 

Intelligence & Analyse Consultancy - Home

Intelligence & Analyse

Werk preventief, maak effectief gebruik van de informatie die u voorhanden heeft en krijg zicht op de in- en externe risico’s en bedreigingen voor uw organisatie. Lees meer

CONSULTANCY

 

Fraude Consultancy - Home

Fraude

Detecteer en onderzoek fraude en witwassen. Onze beproefde inlichtingenanalyse methodiek geeft u het inzicht waardoor uw besluitvorming verbetert. Lees meer

CONSULTANCY

 

Radicalisering & Terrorisme (Consultancy) - Home

Radicalisering & Terrorisme

Werk preventief, maak effectief gebruik van de informatie die u voorhanden heeft en krijg zicht op de in- en externe risico’s en bedreigingen voor uw organisatie. Lees meer

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Telefoon-footer-icoon-SoSecure.svgBel ons 030 – 410 03 01E-mail-footer-icoon-SoSecure.svginfo@sosecure.nlLocatie-footer-icoon-SoSecure.svgRijnzathe 8, 3454 PV Utrecht
Scroll naar boven