Intelligence & Analyse
designline-sosecure.svg

Security Analyse is erop gericht u middels beproefde analysetechnieken meer inzicht te verschaffen in de dreigingen voor uw organisatie.

Men richt zich daarbij op diverse soorten, motieven, invalshoeken en doelgroepen van de dreiging. 

Bekijk onze opleidingen

Consultancy

SoSecure is uniek in Security Analyse consultancy en past deze volledig aan op uw wensen en behoeften. Wilt u weten met welk soort toekomstige dreiging u te maken kunt krijgen, wat de grootste dreiging is en uit welke hoek deze komt? Of bent u benieuwd naar zwakke plekken in uw fysieke of digitale beveiligingssysteem? SoSecure geeft antwoorden en inzichten. We werken aan de hand van een intelligence cyclus. Onderdeel hiervan is het verzamelen van informatie uit verschillende bronnen.

Vaak is er intern al meer informatie aanwezig dan u beseft. Mede op basis hiervan voert SoSecure dreigingsanalyses uit, ontwikkelt scenario’s en geeft nieuwe inzichten waar u zich dan proactief op kunt voorbereiden. 

Het doel

De uitkomsten van onze inlichtingen geven u het inzicht in datgene wat nodig is om uw veiligheidsbeleid nog verder te optimaliseren. Ook voor de implementatie van deze verbeteringen kunt u bij SoSecure terecht.

Voor wie

Security Analyse consultancy is er voor iedere organisatie en (overheids-)instelling die zijn dreigingen in kaart wil brengen en beveiliging wil verbeteren. 

Looptijd

Hoe lang een analysetraject in beslag neemt, is afhankelijk van de complexiteit van uw organisatie en consultancyvraagstuk. Sommige opdrachten kunnen in enkele weken uitgevoerd worden, anderen duren maanden tot een half jaar.

  • Footer-logo2-SoSecure.png Footer-logo2-SoSecure.png Footer-logo5-SoSecure.png Footer-logo4-SoSecure.png

  • Footer-logo3-SoSecure.pngMenzis - Slideshow Nyenrode - Slideshow Rijksmuseum - Slideshow

  • ABN Amro - SlideshowPhilips - SlideshowCurio - SlideshowAmsterdam - Slideshow

Scroll naar boven