Werken bij
designline-sosecure.svg

SoSecure International is een beveiligingsorganisatie die zich onderscheidt in het faciliteren van hoogwaardige security- en inlichtingenproducten. Wij zijn toonaangevend in inlichtingenanalyse en proactieve beveiliging.

Dat zijn we mede dankzij onze visie: dat we door een combinatie van wetenschappelijke kennis en praktische inzichten het beste van beide werelden bijeen brengen en zo het meest hoogwaardige product kunnen leveren. Wil je ook een bijdrage leveren aan de (proactieve) beveiliging van Nederland? Neem dan nu contact met ons op.

Staat er niets passend bij de vacatures en denk je toch dat je een waardevolle bijdrage zou kunnen leveren aan SoSecure International? Stuur dan een open sollicitatie.


Opleidingsmanager Beveiliging MBO 2

SoSecure Vacature

Gaat goed onderwijs jou aan het hart? Kun jij mensen inspireren? Wil jij graag ons beveiligingsonderwijs ontwikkelen en staat de student centraal? Wij zoeken een organisatietalent die het MBO 2 beveiligingsonderwijs kan managen.  
Jij krijgt veel vrijheid voor eigen inbreng en eigen ideeën, je runt je eigen afdeling en werkt samen in een klein team.
Jouw ideeën gebruik jij voor de kwalitatieve ontwikkeling van het onderwijsprogramma voor de MBO niveau 2 Beveiligingsopleiding.
Je geeft leiding aan het realiseren van uitstekend onderwijs. Je begeleidt de docenten en uiteraard heb jij ook contact met onze studenten. Daarnaast werk je samen met onze partners om het onderwijs op locatie te organiseren, te managen en ondersteunt het team en dus elkaar met diverse werkzaamheden.

Je gaat

 • de onderwijsprocessen organiseren en optimaliseren op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau
 • inhoudelijke vernieuwingen brengen en zorg dragen voor de kwaliteit van het onderwijs
 • de onderwijsassistente aansturen op administratieve handelingen
 • partners en nieuwe klanten bezoeken
 • het contact met de docenten en studenten onderhouden
 • het hybride en online onderwijs (e-learning) verder ontwikkelen
 • themadagen bezoeken omtrent het MBO-onderwijs
 • contact met de examencommissie en de onderwijsinspectie
 • inspectiebezoeken voorbereiden

 Je herkent je in de volgende eigenschappen

 • Verbindend, besluitvaardig en doortastend
 • Organisatorisch en resultaatgericht, doelstellingen kunnen vertalen naar concrete activiteiten
 • Samenwerkingsgericht, proactief, innovatief en een netwerker

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Wie is SoSecure?

Er heerst een open, gezellige informele sfeer en een fijne cultuur in ons team. De lijnen zijn kort en je krijgt veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Wij zouden het leuk vinden als je vrijblijvend bij ons langskomt om kennis met ons te maken om een indruk te krijgen van onze werkwijze, het team en de sfeer.
SoSecure is onderdeel van de SeSa groep en is een groeiende onderneming. SoSecure is gespecialiseerd in kennisontwikkeling en kennisoverdracht op het gebied van Predictive Profiling, Red Teaming, Radicalisering en Terrorisme en Security Intelligence.

Onze dienstverlening is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek in combinatie met geëvalueerde praktijkervaringen. Wij zijn een klein team en je gaat nauw met ons samenwerken.

Ben jij enthousiast geworden?

Wil je al snel aan de slag als Onderwijsmanager bij SoSecure? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV. Je kunt deze mailen naar Lvanderplas@sosecure.nl
Scroll naar boven