Visie SoSecure
designline-sosecure.svg

Het onderwijs

COVID-19 heeft ons geleerd dat digitaal onderwijs een toegevoegde waarde is. SoSecure heeft daardoor geïnvesteerd in digitaal onderwijs en lesmateriaal en zijn klaar voor de toekomst. Wij bieden daarom onze lessen hybride aan, zowel klassikaal als digitaal. Mocht u om een reden niet fysiek aanwezig kunnen zijn, biedt SoSecure een online mogelijkheid aan.

E-learing

SoSecure heeft een eigen digitaal leerplein ontwikkeld waarop voorbereidings- en lesmateriaal staat. Hierin vindt u interessante (wetenschappelijke)artikelen, publicaties maar ook bijvoorbeeld uitleg over de opdrachten. Hiermee verreikt u uzelf met meer specifieke kennis.

U krijgt toegang tot ons digitale leerplein met een eigen inlogcode en wachtwoord en kunt op een zelfgekozen moment in uw eigen tempo dit materiaal doornemen. Via het digitale leerplein kunt u tevens contact opnemen met de docent om vragen te stellen.

Onderwijskundige

Bij SoSecure werken ervaren programmamanagers en onderwijskundigen die het opleidingsmateriaal doorlopend monitoren en aanpassen aan de ontwikkelingen in de proactieve beveiligingsbranche. Voor aanvang van iedere opleiding wordt het opleidingsmateriaal actueel gemaakt aan de laatste ontwikkelingen in de sector. Zo bent u zeker van een opleiding die aan alle inhoudelijke en onderwijskundige vereisten voldoet.

Maatwerk of Incompany

SoSecure biedt diverse mogelijkheden voor maatwerkopleidingen en incompanytrainingen. We passen deze volledig aan uw situatie en wensen aan. Graag stellen we samen met u een specifiek opleidingsprogramma samen. Hierin zijn we snel en flexibel.

Neem contact op voor vrijblijvend advies op maat. Onze opleidingsadviseurs staan u graag te woord.

  • Footer-logo2-SoSecure.png Footer-logo1-SoSecure.png Footer-logo5-SoSecure.png Footer-logo4-SoSecure.png

  • Footer-logo3-SoSecure.pngMenzis - Slideshow Nyenrode - Slideshow Rijksmuseum - Slideshow

  • ABN Amro - SlideshowPhilips - SlideshowCurio - SlideshowAmsterdam - Slideshow

Scroll naar boven