« Terug naar overzicht

Diploma's Opleiding Dreigingsinschatting.

Opleiding Dreigingsinschatting diploma.jpegapr 2023

Diploma's dreigingsinschatting

De diploma's van de register post HBO opleiding Dreigingsinschatting zijn vandaag binnen gekomen van het centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) en staan klaar om morgen feestelijk uitgereikt te worden aan alle geslaagden.

De cursisten die geslaagd zijn voor de opleiding dreigingsinschatting staan geregistreerd in het landelijk register abituriënten. Op dit register is de wet persoonsregistratie van toepassing. CPION is het uitvoerend orgaan van de Stichting Permanente Educatie Nederland en de stichtingen voor post-Wetenschappelijk Onderwijs (SPWO), post-HBO (SPHBO) en post MBO (SPMBO). CPION is onderdeel van LRQA Nederland BV.

Opleiding dreigingsinschatting

Doordat het stelsel van bewaken en beveiligen stevig onder druk staat zullen wij de veranderingen in de actualiteit blijven volgen. De laatste opleiding dreigingsinschatting wordt onder andere om die reden grondig geevalueerd met de docenten en ook de cursisten. Juist de uitkomsten van de evaluatie maken de opleiding dreigingsinschatting elke keer een beetje beter. Het motto van SoSecure is dat wij onze opleidingen wetenschappelijk onderbouwen en ervoor zorgen dat het geleerde direct in de praktijk toepasbaar is. Daarom is de evaluatie met onze cursisten van grote waarden omdat zij de experts zijn in het toepassen in de praktijk. 

De opleiding wordt met nieuwe interessante lesonderwerpen en de aanpassingen vanuit het Stelsel Bewaken en Beveiligen in een nieuw opleidingsjasje gestoken. Er is mede doordat dreigingsinschatting en het stelsel bewaken en beveiligen erg in de spotlghts staan veel belangstelling voor de opleiding dreigingsinschatting, wacht daarom niet te lang met het inschrijven.

De post HBO registeropleiding methodiek dreigingsinschatting start in september 2023.

Meer weten over de opleiding dreigingsinschatting

Bent u nog niet overtuigd om u voor de opleiding dreigingsinschatting in te schrijven en wilt u zichzelf eerst beter informeren of de opleiding dreigingsinschatting aansluit bij uw interesse of uw functie, dan hebben wij twee opties voor u:

  1. Vraag een persoonlijk gesprek aan om uw vragen aan ons te stellen. Wij zorgen dat u met een dreigingsexpert in gesprek komt waar u al uw vragen aan kunt stellen. 
  2. Vraag een gratis Kennisdocument Dreigingsinschatting via onze website aan of stuur direct een email naar info@sosecure.nl. U ontvangt dan binnen 24 uur het kennisdocument dreigingsinschatting. In het kennisdocument kunt u de lesonderwerpen van de opleiding dreigingsinschatting teruglezen en spiegelen aan uw issues en dilemma's binnen de organisatie. Mocht u dan nog twijfelen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag ! 

Wij hebben om u goed te kunnen informeren over de methodiek dreigingsinschatting speciaal hiervoor het Kennisdocument Dreigingsinschatting ontwikkeld, zodat u een goede indruk krijgt hoe u een dreigingsinschatting kunt maken. 

« Terug naar overzicht

Scroll naar boven