« Terug naar overzicht

Opleiding Dreigingsinschatting diploma uitreiking

Opleiding Dreigingsinschatting Diploma uitreiking 1 (1).jpegapr 2023

Diploma uitreiking Opleiding Dreigingsinschatting

De eerste opleiding Dreigingsinschatting is achter de rug. De diploma uitreiking voor de opleiding dreigingsinschatting was een succes. De groep van geslaagden bestond uit medewerkers van de politie, die aangaven dat de opleiding aansluit op de dagelijkse praktijk. En daar worden wij weer blij van, omdat wij het belangrijk vinden dat onze opleidingen direct in de praktijk toepasbaar zijn.

Opleiding Dreigingsinschatting Diploma uitreiking 2 (1)   Opleiding Dreigingsinschatting Diploma uitreiking 3 (1)

Evaluatie Opleiding Dreigingsinschatting

Nu gaan we snel en stevig evalueren en de opleiding verbeteren met de actualisatie van het stelsel van bewaken en beveiligen. Wij gaan kijken wat er goed en minder goed is ervaren. Eerlijk is eerlijk er zijn en aantal zaken die we gaan veranderen. Zoals een collega zegt: de eerste pannenkoek klopt vaak wel maar de tweede die komt beter uit de pan. Wij zullen hier laten weten welke veranderingen er doorgevoerd gaan worden.


Wilt u geheel vrijblijvend een kennisdocument ontvangen over dreigingsinschatting? Dat kan uiteraard, u wordt geinformeerd over hoe de dreigingsinschatting tot stand komt. Als u een email stuurt naar info@SoSecure.nl dan ontvangt u het Kennisdocument dreigingsinschatting direct in uw mailbox.

Op de website van SoSecure kunt u alles lezen over de opleiding dreigingsinschatting en intelligence.

« Terug naar overzicht

Scroll naar boven