« Terug naar overzicht

Alberto Stegeman ontmaskerd door SoSecure?

Alberto-Stegeman-ontmaskerd-door-SoSecure.jpgnov 2018

Zaterdag 17 november 2018 om 19.50 uur op NPO3/ Zapp

Kan Klaas van het televisieprogramma Klaas Kan Alles Alberto Stegeman ontmaskeren op een gemaskerd bal? Een onmogelijke missie of is het voor Klaas te doen. De directeur van SoSecure, Leen van der Plas, heeft Klaas van Kruistum geleerd hoe je afwijkend gedrag kunt herkennen en waar je op moet letten. In Amsterdam werd een zakkenroller op heterdaad betrapt door Klaas. Een onverwacht succes en daarom deste leuker voor Klaas en het programma. Klaas is enthousiast en volgens Leen een natuur talent. Daarbij was het ook nog een hele leuke dag met de hele crew en zijn wij weer een ervaring rijker. Leen van der Plas heeft als ex-rechercheur jaren ervaring omtrent het herkennen van afwijkend gedrag. 

Alberto-Stegeman-ontmaskerd-door-SoSecure-2

In het programma Klaas kan alles gaat Klaas van Kruistum 'onmogelijke' uitdagingen aan. Kan hij écht alles? SoSecure heeft begin september meegewerkt aan de opnames van het televisieprogramma dat op 17 november 2018 wordt uitgezonden en te zien is op het YOU TUBE kanaal van SoSecure International.

Kan je niet wachten en wil je de eerste beelden zien van de uitzending? Klik dan op deze LINK om de video te zien hoe Leen van der Plas en Klaas een zakkenroller spotten en aanspreken.

Wil je meer weten over proactieve beveiligen koop dat het spectaculaire leerboek Proactief Beveiligen en Predictive Profiling. Je kunt het boek bestellen via deze LINK

Datum 15 november 2018
L. van der Plas

« Terug naar overzicht

Scroll naar boven