« Terug naar overzicht

Proactief handhaven voor proactieve boa’s

Header - Proactiev handhaven voor proactieve boa'sokt 2018

Proactief Handhaven

Vakbond BOA ACP introduceert samen met acht opleidingspartners de BOA Academie. De BOA Academie biedt boa's, handhavers en toezichthouders één centrale opleidingsplek voor diverse vakspecifieke opleidingen. SoSecure biedt de opleidingen 'Proactief Handhaven & Predictive Profiling' en 'Radicalisering & Terrorisme' aan om criminaliteit en terrorisme in een vroeg stadium te leren herkennen en te voorkomen.

Samenwerkingspartners

Alle samenwerkingspartners van de BOA Academie zijn ervaren opleiders in het handhavingsvak. Jaar in jaar uit scholen zij handhavers en toezichthouders bij. Zij kennen het boa-vak en weten waar de professional behoefte aan heeft.

Samenwerking - Proactiev handhaven voor proactieve boa's
Foto van links naar rechts: Maurice Hop Commercieel directeur SoSecure, Richard Gerrits Voorzitter BOA ACP, Leen van der Plas Directeur SoSecure.

Trainingen en opleidingen

SoSecure is er trots op dat de Algemene Christelijke Politiebond juist SoSecure heeft uitgekozen om onze expertise voor proactief handhaven en predictive profiling in de BOA academie aan de buitengewoon opsporingsambtenaar te mogen aanbieden. SoSecure helpt graag mee aan de professionalisering en de kwaliteitsverhoging van het boa-vak. Dat doen wij door middel van de kennis die wij hebben omtrent proactief handhavenpredictive profiling, radicalisering en terrorisme in te zetten voor deze zeer interessante doelgroep.

In totaal heeft SoSecure vier opleidingen en trainingen ontwikkeld voor boa's, toezichthouders en handhavers:

De onderwerpen die aan bod komen zijn erg actueel en de geleerde technieken en methodieken kunnen gelijk worden toegepast in de dagelijkse werkzaamheden van boa's. Dit is een unieke kans om je te verbreden en te verdiepen als boa.

SoSecure baseert haar trainingen en opleidingen door de combinatie van wetenschappelijk onderzoek en ervaringen vanuit de praktijk. Wanneer je een training of opleiding volgt, worden er veel praktijkvoorbeelden gegeven bij de theorie. SoSecure vindt het belangrijk dat er een goede verdeling zit in theorie en het oefenen in de praktijk.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 023-7114520 of info@sosecure.nl.

Meer kans bij sollicitaties

Met aanvullende opleidingen onderscheid je je als boa van collega's. Je beheerst het boa-vak – of een specialisme daarvan – nóg beter en bent daarmee aantrekkelijker op de arbeidsmarkt dan collega's zonder extra scholing. 

Je maakt meer kans bij interne én externe sollicitaties. En je sorteert voor op weg naar een andere functie in het veiligheidsdomein. Bijvoorbeeld wanneer je ambieert om beveiligingsmedewerker te worden, of om bij de politie te werken.

Een overzicht van andere opleidingen en opleiders BOA Academie

  • Opsporingsbevoegdheden toepassen (NIVOO Noord)
  • Training Agressie en weerbaarheid (PARSEGO)
  • Positief leven en imagoverbetering BOA's (HTP Opleiding & Advies)
  • Assessment en persoonlijkheidstest (Assessment Uniformberoepen)
  • Bestuurlijk handhaven (SPV)
  • Jeugdboa (Jeugdboa)
  • Regeling Toetsing Geweldsbeheersing (RTGB) (BOA Trainer)

Team - Proactiev handhaven voor proactieve boa's

Extra aantrekkelijk voor leden Vakbond BOA ACP

Voor leden van Vakbond BOA ACP is deelnemen aan een opleiding via de BOA Academie extra aantrekkelijk. SoSecure biedt voor deze boa's een kortingsvoucher aan die graag willen deelnemen aan onze trainingen en opleidingen.

Over Vakbond BOA ACP

Vakbond BOA ACP komt op voor de boa's, handhavers en toezichthouders, in de verschillende domeinen. Deze grootste boa-bond van Nederland (meer dan 1000 leden) heeft als missie bij te dragen aan de professionalisering en kwaliteitsverhoging van het vak.

De BOA Academie is een initiatief van Vakbond BOA ACP en wordt ondersteund door Politievakbond ACP. ACP wil hiermee samen met partners vakmanschap stimuleren en carrièrekansen vergroten. Niet alleen voor eigen leden en handhaving of politie, maar op termijn in de hele sector veiligheid.

Vakbond logo - Proactiev handhaven voor proactieve boa's

Datum : 15 oktober 2018
Auteur: Marit Rutten
Meer informatie: www.ikbenboa.nl/academie

« Terug naar overzicht

Scroll naar boven